VARFÖR VÄLJA OSS?

BIOGRAFI


Advokat Henrik Sundström har lång erfarenhet som jurist och kommunalpolitiker på toppnivå.

Läs Mer >

FAKTABANK


Här hittar du många tips och goda råd inför husaffärer, ansvar för dolda fel, entreprenader m m.

Läs Mer >

VÅRA RÄTTSOMRÅDEN


Vi arbetar brett med fastigheter, men också med processer hos kommuner och staten.

Läs Mer >

KONTAKTA OSS


Behöver du råd? Tveka inte att kontakta oss. Ett kortare telefonsamtal kostar inget.

Läs Mer >

Kontakt

Advokat - specialitet fastighetsrätt

Kontakt

DINA FASTIGHETSDRÖMMAR ÄR VÅRT JOBB

pappakomp

Advokat Henrik Sundström hos Sundström & C:o har stor erfarenhet av att ge hjälp när problem uppstått i samband med husaffärer. De flesta problem går att undvika med rätt kunskap i rätt tid. Skulle du råka i tvist med någon, så har vi stor vana av tvister i domstol i fastighetsfrågor, för både företag och privatpersoner.

Efter många års uppdrag som kommunpolitiker på toppnivå i Uddevalla, med särskilt fokus på tekniska frågor och kommunala bolag, finns också unika kunskaper om offentliga beslutsprocesser. Det kan t ex handla om kommunernas hantering av detaljplaner, bygglov och VA-frågor. Med vår hjälp kan dina projektdrömmar bli verklighet.
Vi kan också hjälpa till i frågor som rör kommunallagen, och vi erbjuder utbildningar av politiker och tjänstemän i kommunal kompetens och konkurrensrätt.

Bohuslän är ett gränsland, och vi har lång erfarenhet av fastighetsaffärer där någon av parterna är från Norge eller Danmark. Naturligtvis hjälper vi till med förmedling och avtalsskrivande på plats. Vi taler også dansk.